8 Aralık 2013 Pazar

PASTANE KURABİYESİ


 
MALZEMELER
 
1 Paket erimiş margarin
1 su bardağı şeker
2 yumurta
1 su bardağı un
500 gr nişasta
2 adet kabartma tozu
1 vanilya
80 gr bitter çikolota
1 çay bardağı Hindistan cevizi
 
Yapılışı:
 
Margarin, şeker, yumurta, un , nişasta, kabartma tozu, vanilya hepsini karıştırarak hamurumuzu hazırlıyoruz. Parmak şekli vererek fırın tepsimize diziyoruz. 170 derece fırında 20-25 dakika pişiriyoruz. Soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz bitter çikolataya kurabiyelerimizin ucunu batırıp Hindistan cevizine batırılır. Servis tabağına alınır.
 
Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder