MALZEMELER;
Hamur için :
1 paket margarin (oda sıcaklığında)
3 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı toz şeker
1 kabartma tozu
Krema için:
3,5 yemek kaşığı buğday nişastası
7 yemek kaşığı toz şeker
2 paket vanilya
1/2 lt. süt
Üzeri için pudra şekeri
Yapılışı:
Önce kremayı pişirip soğuması için bırakıyoruz. Sonra hamuru tüm malzemeyi karıştırarak hazırlıyoruz. 15-20 dak. dinlendirdikten sonra ceviz büyüklüğünde hamuru elimizde açarak içine soğumuş kremadan 1 tatlı kaşığı koyup kapatıyoruz. Ters çevirerek 180 derece fırında 30 dakika pişiriyoruz. Fırından çıktıktan sonra üstüne pudra şekeri döküp servis yapıyoruz.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder